27 Aralık 2007 Perşembe

Cep Telefonu Proğramları

Program yollama(InstantSIS) : Telefonunuzdaki kurulu bir programı tekrar paket haline getirip bluetooth ile arkadaşınıza yollayabilirsiniz.
* Psiloc IrRemote: Uzaktan kumanda programı.
* Psiloc Screen Saver: Kullanışlı bir ekran koruyucu program. Örneğin telefonun ortasında büyük bir saat yapabilirsiniz.
* Psiloc System Tools: Telefonu uçuş modunda çalıştırabilir, operatör logosunu değiştirebilirsiniz.
* Psiloc World Travellar: Programın asıl işe yarar yönü(dünya saatleri uygulaması bir yana) istedinizin zil sesiyle, istediğiniz zaman(örneğin iş günleri) süreci için alarmlarınızı ayarlayabilirsiniz. Not: Kurulumda sorun yaşarsanız önce C:Shareddata klasörünü kaldırın.
* KVG K Sözlük: İng-TR ve TR-İng sözlük programı. Sözlük 1.5: İng-TR ve TR-İng sözlük programı. KVK'dan daha iyi. Elinizin altında olmasında fayda var.
* AlarmManager1.14 TR: Bu pro ile iş günlerini ayarlayabilirsiniz. Zil sesi değiştirme seçeneği yok ama diğer alarm programlarından farkı tel kapalıyken de çalışabilmesi.* Calcium Hesap MakinesiTR : Pratik bir hesap makinesi uygulaması.
* TCPMP Divx Player 1.0TR: Mpeg, dat, avi, ogg ve mp3 formatlı dosyaları çalıştırabilen çok kapsamlı player.
* DorisBrowserTR: İnternet sayfalarını telefondan açabilmek için.
* Eti Camcorder TR : SX1'in kendi kamerasından daha iyi çalışan bir video kaydedici, oynatıcı.* EzSMS TR: Türkçe karakterli sms'leri bir seferde yollayabiliyor, ayrıca fake sms özelliği ile, telefonunuza, ayarladığınız kişiden, belirttiğiniz saatte sms geliyor.
* FExplorer1.16bTR: En popüler dosya yöneticilerinden. Crackli ve türkçe.
* JJKeyLockTR: Tuş kilidi programı.
* MsDriveE: Mesajların hafıza kartına gitmesini sağlar. Böylece büyük boyutlu dosyaları bluetooth ile gönderip alabilirsiniz.
* mStopWatch: Kronometre programı.
* OggPlay1.091TR: Ogg formatında dosyaları çalabileceğiniz player. Winamp ve Mmp10 skinleriyle. Ayrıca bu versiyonda kendi alarm programı ile ogg'larla alarm kurabiliyorsunuz. Ancak progrramı kapatmamak kaydıyla.
* Opera6.2 TR Web Browser: Cep telefonunuzdan internet sayfalarını açabilmenizi sağlar.* PhotoRite: Çektiğiniz resimler üzerinde oynama yapabileceğiniz, lenses tarzı bir program.
* PowerDictaphone 1.14 TR: Ses kaydı programı. Atadığınız kısayol tuşu ile istediğiniz zaman ses kaydı alabilirsiniz(görüşme esnası dahil)
* ProfiMail+ProfiExplorer2.27: Bununla beraber kurulan ProfiExplorer dosya yöneticisi ile fexplorer'ın yavaşladığı ve bazen hata verdiği sistem dosyalarına girerken dahi çok hızlı çalışır.
* PvPlayer3.04 TR : Telefonunudaki videolar klasöründeki 3gp formatlı videoları tam ekran olarak oynatır. Ayrıca bu programla gerekli ayarları yaptıktan sonra cepten tv izleyebilirsiniz.
* SmartMovie3.11TR: Divx formatlı filmleri cepten izleyebilmeniz için gerekli program. Bu sürümde kayıt kodu istemiyor, codec'i de otomatik kuruyor. Türkçe yapmak için options'un içinde more seçeneğiyle bi sonraki sayfaya geç language den Türkçeyi seç.
* SPMark04 TR: Telefonunuzun performansını test eder. Özellikle o/c patchinden sonra performans değişimine bakabilirsiniz.
* UltraMP3 1.52TR: Aslında SX1'in orjinal player'ının sesi bundan çok daha iyi. Ama 1.52 versiyonunda ogg'ları da çalabiliyor. Bu yönünü kullanmak isterseniz kurun.
* Viking Mp3Player3.50TR : Ekolayzır'lı mp3 player.
* Zipman 2.50Full: Telefonunuzdaki zip, rar ve tar uzantılı dosyaları açabilmenizi ve dosyalarınızı sıkıştırabilmenizi sağlar.
* BonusPack- 10BallMicroPool: Bilardo oyunu.

Hiç yorum yok: